Σύγχρονες λύσεις
Ξενοδοχείου

Σύγχρονα ξενοδοχειακά προϊόντα
Η εταιρεία Μυλωνάς διαθέτει το σύνολο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για τις σύνθετες ανάγκες κάθε τουριστικής επιχείρησης.
Εξειδικευμένος Φωτισμός
Συστήματα Ελέγχου
Έξυπνες εφαρμογές
Εξοπλισμός δωματίων
Υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και μελέτης
Λύσεις Ξενοδοχείου
Από τη πρώτη στιγμή που ο επισκέπτης θα βρεθεί στον χώρο της τουριστικής επιχείρησης, μέχρι και την αναχώρησή του, ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός βρίσκεται εκεί για να προσφέρει εξαιρετικές ανέσεις αλλά και κορυφαία ασφάλεια, μέσα από σύγχρονες εφαρμογές και έξυπνες υλοποιήσεις.

Συστήματα ελέγχου δωματίου

Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός βρίσκεται στις υπηρεσίες της τουριστικής επιχείρησής σας.

Συστήματα ελέγχου δωματίου

Από την πρόσβαση μέχρι και την εξειδικευμένη παραμετροποίηση για την κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας, ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός βρίσκεται στις υπηρεσίες της τουριστικής επιχείρησής σας.

Στεγνωτήριο χεριών - μαλλιών

Από τον πλέον βασικό λειτουργικό εξοπλισμό δωματίου μέχρι και τις πλέον εξειδικευμένες προτάσεις, η εταιρεία Μυλωνάς διαθέτει τα προϊόντα που απαιτούν οι προδιαγραφές της δικής σας τουριστικής επιχείρησης.

Στεγνωτήριο χεριών - μαλλιών

DND

Φωτεινές ενδείξεις και χαρακτηριστικές εφαρμογές για τη λειτουργικότητα του δωματίου και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της τουριστικής επιχείρησής σας.

DND

Σήμανση

Οι φωτεινές ενδείξεις αποτελούν βασική προϋπόθεση της ασφάλειας και της λειτουργίας ενός ξενοδοχείου. Στην εταιρεία Μυλωνάς, αναλαμβάνουμε την μελέτη, την προμήθεια με τον ιδανικό εξοπλισμό, αλλά και τη δυνατότητα εγκατάστασής του στα προβλεπόμενα σημεία.

Σήμανση

Φωτισμός

Ο σωστός φωτισμός απαιτεί ένα από τα βασικότερα συστατικά της άρτιας φιλοξενίας, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση των ιδανικών συνθηκών τόσο για την αισθητική ανάδειξη του χώρου, όσο και σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη.

Φωτισμός

Πυρασφάλεια

Ο ολοκληρωμένος εξοπλισμός πυρανύχνευσης και πυρασφάλειας, καθώς και η εξειδικευμένη μελέτη για την κάλυψη των συνολικών αναγκών κάθε τουριστικής επιχείρησης είναι υπόθεση της εταιρείας Μυλωνάς, με τα πλέον σύγχρονα υλικά και την άρτια τεχνογνωσία.

Πυρασφάλεια

Ψύξη - Θέρμανση

Ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, με συστήματα που καλύπτουν το σύνολο των αναγκών στον τομέα ελέγχου θερμοκρασίας, υποστηρίζοντας και έξυπνες εφαρμογές αυτοματισμού για την πλέον απρόσκοπτη λειτουργία και ρύθμιση.

Ψύξη - Θέρμανση

Φωτιζόμενη
Σήμανση
Λύσεις κορυφαίας λειτουργικότητας και αισθητικής
Φωτεινή σήμανση δεν είναι μόνο ένα κομμάτι της τυπικής λειτουργικότητας, αλλά παίζει σημαντικό ρόλο και στην αισθητική ομοιομορφία του χώρου.
Λειτουργικότητα
Αισθητική υπογραφή
Ποιότητα κατασκευής
Ολοκληρωμένες προτάσεις
Σύγχρονες λύσεις κλιματισμού και εξαερισμού
Η σωστή θερμοκρασία διασφαλίζει την άνεση και η καθαρότητα του αέρα την ποιότητα της φιλοξενίας.
Κορυφαίοι κατασκευαστές
Αυτοματοποιημένες εφαρμογές
Ολοκληρωμένος έλεγχος
Εξειδικευμένη μελέτη εγκατάστασης
Ιδανική θερμοκρασία όλο το χρόνο
Mylos modular design και αρμονία
Το στυλ και το σύγχρονο design είναι τα βασικά συστατικά στις προτάσεις φωτισμού.
Εντυπωσιακή σχεδίαση
Εξατομίκευση φωτισμού
Εφαρμογές αυτοματισμού
Πλήθος προτάσεων
Ξενοδοχειακός φωτισμός
Ξενοδοχειακές λύσεις φωτισμού
Ολοκληρωμένη κάλυψη σε κάθε σημείο του χώρου, για την κορυφαία αισθητική και την απαράμιλλη λειτουργικότητα.
Εξειδικευμένες προτάσεις
Κορυφαία ποιότητα και αισθητική
Έξυπνες εφαρμογές
Μελέτη και εγκατάσταση
Φόρμα Επικοινωνίας
Επικοινωνήστε μαζί μας για τις δικές σας ανάγκες, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα, και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας:
CAPTCHA image
Προμηθευτές
ΜΥΛΩΝΑΣ