Μυλωνάς
Υπηρεσίες
Υπηρεσίες
Στον οικιακό, επαγγελματικό και βιομηχανικό χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, του εξοπλισμού δικτύων και των συστημάτων αυτοματισμού, εξοικονόμησης ενέργειας και ασφάλειας, η εταιρεία Μυλωνάς διαθέτει τα προϊόντα, αλλά και την τεχνογνωσία, ικανά για να καλύψουν το σύνολο των αναγκών κάθε εφαρμογής.

Η πώληση σε λιανική ή χονδρική, η τεχνική υποστήριξη, η δυνατότητα διανομής, αλλά και η εκπόνηση μελέτης, η συμβουλευτική υποστήριξη και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια συνεργατών αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των υπηρεσιών μας, τόσο ως προς τους πελάτες, όσο και ως προς τους συνεργάτες της εταιρείας.

• Εισαγωγή και εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού
• Χονδρική και λιανική πώληση σε ανταγωνιστικές τιμές
• Μελέτη και κατασκευή πινάκων βιομηχανικών και οικιακών εγκαταστάσεων από ειδικευμένους συνεργάτες
• Παροχή ολοκληρωμένων λύσεων φωτισμού επαγγελματικών και οικιακών χώρων
• Παροχή ολοκληρωμένων λύσεων κτηριακών αυτοματισμών και εξοικονόμησης ενέργειας
• Δωρεάν εκπαιδευτικές υπηρεσίες στους συνεργάτες μας
• Μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων λύσεων για την άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών μας
Χονδρική - Λιανική πώληση
Η εταιρεία Μυλωνάς συγκεντρώνει μια εκτενέστατη γκάμα Ηλεκτρολογικού Υλικού για οικιακή, επαγγελματική και βιομηχανική χρήση, στην οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται λαμπτήρες διαφόρων τύπων, φωτιστικά και συστήματα ελέγχου φωτισμού, καλώδια ενέργειας, σημάτων και δεδομένων, υλικά κτηριακού αυτοματισμού, διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας, υλικά δικτύου και εφαρμογών μετάδοσης, καθώς επίσης και εξειδικευμένα ηλεκτρολογικά υλικά εφαρμογών.

Το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας είναι πάντοτε διαθέσιμο για να προτείνει τις κατάλληλες λύσεις για τις δικές σας εφαρμογές και εγκαταστάσεις, συνοδευόμενες πάντα με τεχνικές συμβουλές και ανάλυση των προδιαγραφών εφαρμογής.
Ηλεκτρολογικό υλικό
Φωτισμός
Οικιακές, Επαγγελματικές & Βιομηχανικές εφαρμογές
Διακοπτικό υλικό
Συστήματα ασφαλείας
Εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας & αυτοματισμών
Ξενοδοχειακά
Υλικά Δικτύωσης
Δίπλα σας, πάντα και παντού
Η εταιρεία Μυλωνάς βρίσκεται πάντοτε εκεί όταν τη χρειάζεστε. Με ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής και με αποκλειστικό ιδιόκτητο στόλο οχημάτων, παρέχουμε άμεση και ολοκληρωμένη κάλυψη του συνόλου των αναγκών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με αξιόπιστη και έγκαιρη παράδοση προϊόντων και υλικών.

Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε πάντοτε στην πρώτη επιλογή των πελατών μας, με κορυφαίες παρεχόμενες υπηρεσίες και με άμεση διαθεσιμότητα κορυφαίων υλικών και εφαρμογών τελευταίας τεχνολογίας.
Εκτεταμένο δίκτυο διανομής
Κάλυψη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Αξιόπιστη και έγκαιρη παράδοση
Βέλτιστη διαθεσιμότητα ηλεκτρολογικού υλικού
Δίκτυο Διανομής
Εκπαίδευση
συνεργατών
Εκπαιδευτικά σεμινάρια συνεργατών
Η εταιρεία Μυλωνάς παρέχει δωρεάν εκπαιδευτικές υπηρεσίες στους συνεργάτες της, διαμορφώνοντας σχέσεις εμπιστοσύνης μέσα σε ένα ενεργό δυναμικό δίκτυο συνεργασίας, το οποίο κινείται με τα δεδομένα της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας, της εμπειρίας προϊόντων από κορυφαίους προμηθευτές, την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και την πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας μας, διασφαλίζοντας την κορυφαία ποιότητα προϊόντων, εφαρμογών και υπηρεσιών.
Συμβουλευτική
επιχειρήσεων
Οι ανάγκες μιας επιχείρησης σε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό κάθε είδους, είναι πάντοτε μοναδικές. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία Μυλωνάς αναλαμβάνει την εμπεριστατωμένη μελέτη και την εξειδικευμένη πρόταση ενός συνόλου προϊόντων και εφαρμογών, για την ολοκληρωμένη κάλυψη κάθε επαγγελματικής ή βιομηχανικής ανάγκης στους τομείς ενασχόλησής της.
Εμπεριστατωμένη μελέτη αναγκών
Εξατομικευμένες λύσεις
Πλήρως καταρτισμένο προσωπικό
Συμβουλευτική υποστήριξη στον χώρο σας
Τεκμηριωμένες
προτάσεις φωτισμού
Μελέτη φωτισμού
Από την αισθητική, μέχρι και την πλέον πρακτική λειτουργικότητα, ο φωτισμός παίζει πάντοτε τον καθοριστικό ρόλο. Είναι το δομικό συστατικό σε κάθε επαγγελματικό χώρο, από την πρακτική υποστήριξη εργασίας, μέχρι και την αισθητική διαμόρφωση της επικοινωνίας. Για τον λόγο αυτόν, η εταιρεία Μυλωνάς αναλαμβάνει την εκπόνηση εξειδικευμένης μελέτης φωτισμού, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες, τις μοναδικές προδιαγραφές και τα ιδιαίτερα επιμέρους χαρακτηριστικά κάθε επαγγελματικού χώρου.
Για επαγγελματικούς χώρους
Για ξενοδοχεία και χώρους φιλοξενίας
Για βιομηχανίες
Για χώρους θεαμάτων
Για εξωτερικούς χώρους
Φόρμα Επικοινωνίας
Επικοινωνήστε μαζί μας για τις δικές σας ανάγκες, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα, και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας:
CAPTCHA image
ΜΥΛΩΝΑΣ