Εταιρικό προφίλ
Μυλωνάς
Εταιρεία
Με τομέα δράσης την ολοκληρωμένη παροχή ηλεκτρολογικού υλικού, αυτοματισμών, καθώς και εφαρμογών φωτισμού για οικιακή, επαγγελματική και βιομηχανική χρήση και εγκατάσταση, η εταιρεία Μυλωνάς Π. & Σια Ο.Ε., ξεκινάει την πορεία της από το 1995 και συνεχίζει έως σήμερα τη δυναμική της με προσήλωση στην καθολική εξυπηρέτηση των πελατών μέσα από σύγχρονες ηλεκτρολογικές προτάσεις και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης.

Στόχος της εταιρείας, από τα πρώτα κιόλας βήματά της ήταν και παραμένει η παροχή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας, στους άξονες της τελευταίας τεχνολογίας, της εξειδίκευσης και της απόλυτης κάλυψης των αναγκών ενός εκτεταμένου φάσματος συνεργατών και πελατών, τόσο ως προς την παροχή υλικών, όσο και ως προς τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της.
Οι ιδρυτές
Με το όραμα του Παρασκευά και της Γεσθημανής Μυλωνά, και χώρο αναφοράς το κέντρο της Καβάλας, το 1995 η εταιρεία ξεκίνησε ως ιδέα και μετατράπηκε σε ένα ιδανικό με φυσική παρουσία, έτοιμη να εξυπηρετήσει τόσο τους ιδιώτες, όσο και τον τεχνικό, επαγγελματικό και βιομηχανικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής, στους τομείς του ηλεκτρολογικού υλικού και του φωτισμού.

Το όραμα αυτό, όσο και αν η ίδια η επιχείρηση διαθέτει πάντα μία αυθεντική οικογενειακή και φιλική νοοτροπία προς τον πελάτη, διαμορφώθηκε σε μία απόλυτη επαγγελματική βάση, διευρύνοντας τους τομείς κάλυψης, και συμπεριλαμβάνοντας σε αυτούς τις λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και αυτοματισμού, το ευρύτερο ηλεκτρολογικό και βιομηχανικό υλικό, τα υλικά δικτύου και τα καλώδια μετάδοσης ενέργειας, σημάτων και δεδομένων. Και είναι ακριβώς αυτή η πίστη στο όραμα, η οποία δημιουργεί πάντοτε τα επόμενα βήματα εξέλιξης.
Ιστορικό
Εταιρείας
1995
Ίδρυση της εταιρείας
Η εταιρεία Μυλωνάς Π. & Σια Ο.Ε. ιδρύεται στην πόλη της Καβάλας, από τον Παρασκευά και τη Γεσθημανή Μυλωνά.
2000
Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις
Μεταφορά της εταιρείας Μυλωνάς στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο κέντρο της Καβάλας.
2001
Ίδρυση της εταιρείας 2ΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΟΕ
Η Μυλωνάς Π. & Σια Ο.Ε. είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της 2ΜΑ Προμηθευτική Ε.Π.Ε. με στόχο το άνοιγμα στη διεθνή αγορά προμηθευτών, την επέκταση σε νέους τομείς και την ανταγωνιστική παρουσία και εξάπλωση δικτύου διανομής των προϊόντων στη Βόρεια Ελλάδα.
2008
Βελτιστοποίηση διαθεσιμότητας
Δημιουργία ιδιόκτητης κεντρικής αποθήκης στην περιοχή του Χαλκερού Καβάλας, με στόχο την άμεση διαθεσιμότητα πλήθους προϊόντων και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας.
Η δική σας
ομάδα συνεργατών
Η έμπειρη ομάδα της εταιρείας Μυλωνάς, στελεχωμένη από ανθρώπους που μπορούν να παρέχουν λύσεις και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη, βρίσκεται πάντοτε στη διάθεσή σας για την ταχεία και άρτια κάλυψη του συνόλου των οικιακών, επαγγελματικών ή βιομηχανικών αναγκών στους τομείς του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού και των αυτοματισμών.
Εξειδικευμένοι τεχνικοί και προσωπικό πωλήσεων
Μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο
Φιλική εξυπηρέτηση
Εκθεσιακός
χώρος
Εγκαταστάσεις & εκθεσιακός χώρος
Η εταιρεία Μυλωνάς διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 500m2, στο κέντρο της Καβάλας, οι οποίες περιλαμβάνουν σημείο πώλησης, αλλά και τον εκθεσιακό χώρο, με πλήθος προϊόντων και εφαρμογών, παρέχοντας τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει τα προϊόντα εκείνα που καλύπτουν το δικό του σύνολο αναγκών.

Το έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας βρίσκεται πάντοτε εκεί, διαθέσιμο, για να συνδράμει στη δική σας ιδανική επιλογή, αλλά και να παρέχει παράλληλα την ολοκληρωμένη τεχνική του υποστήριξη.
Δίκτυο Διανομής
Δίπλα σας, πάντα και παντού
Η εταιρεία Μυλωνάς βρίσκεται πάντοτε εκεί όταν τη χρειάζεστε. Με ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής και με αποκλειστικό ιδιόκτητο στόλο οχημάτων, παρέχουμε άμεση και ολοκληρωμένη κάλυψη του συνόλου των αναγκών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με αξιόπιστη και έγκαιρη παράδοση προϊόντων και υλικών.

Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε πάντοτε στην πρώτη επιλογή των πελατών μας, με κορυφαίες παρεχόμενες υπηρεσίες και με άμεση διαθεσιμότητα κορυφαίων υλικών και εφαρμογών τελευταίας τεχνολογίας.

• Εκτεταμένο δίκτυο διανομής
• Κάλυψη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
• Αξιόπιστη και έγκαιρη παράδοση
• Βέλτιστη διαθεσιμότητα ηλεκτρολογικού υλικού
Φόρμα Επικοινωνίας
Επικοινωνήστε μαζί μας για τις δικές σας ανάγκες, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα, και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας:
CAPTCHA image
Μας εμπιστεύονται
Μείζον Δίκτυο Εισαγωγών
Η εταιρεία Μυλωνάς έχει αναπτύξει ένα εξαιρετικά διευρυμένο διεθνές δίκτυο συνεργατών για την ανεύρεση των πλέον αξιόπιστων προϊόντων, από τους κορυφαίους των κατασκευαστών και στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Με το άνοιγμα αυτό στη διεθνή αγορά η εταιρεία Μυλωνάς εξασφαλίζει τη διαθεσιμότητα σε ένα εκτεταμένο πλήθος προϊόντων σε γενικές αλλά και εξειδικευμένες ηλεκτρολογικές εφαρμογές.
ΜΥΛΩΝΑΣ