WIZ_COLOURFUL_LIVING
ΔΩΣΤΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ
17 Απριλίου 2021

WIZ FOR A COLOURFUL LIVING

Αγαπητοί συνεργάτες με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στο κατάστημά μας είναι διαθέσιμο το σύστημα έξυπνου φωτισμού της εταιρίας WIZ του ομίλου SIGNIFY.

Το οικοσύστημα φωτισμού της WIZ περιλαμβάνει λαμπτήρες και φωτιστικά και συσκευές ελέγχου που δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να τα ελέγχει μέσω του εξελιγμένου app από κινητό ή tablet αλλά και μέσω των IoT βοηθών Alexa, Google Assistant και Siri.

Το οικοσύστημα WIZ βασίζεται σε μια έξυπνη τεχνολογία που συνδυάζει το Wifi με το Blutooth δημιουργώντας ένα στιβαρό δίκτυο έτοιμο να φωτίσει κάθε στιγμή της καθημερινότητας σας. Για τη λειτουργία του χρειάζεται την παρουσία ασύρματου δικτύου στην εγκατάσταση και ένα κοινό smartphone.

Οι συσκευές του συστήματος ανάλογα με τη λειτουργία τους μπορούν να προσφέρουν 64.000 αποχρώσεις του λευκού και 16.000.000 εκατομμύρια χρώματα. Με μια εφαρμογή μπορείτε να χειρίζεστε πολλές εγκαταστάσεις και κάθε εγκατάσταση να τη χειρίζονται πολλοί χρήστες.

Με την εφαρμογή Wiz app μπορείτε να οργανώσετε της συσκευές σας κατά εγκατάσταση και δωμάτιο, να ορίσετε χρονοπρογράμματα ή σενάρια λειτουργίας ή απλός να επιλέξετε ανάμεσα στα έτοιμα σενάρια και να μετατρέψετε το σαλόνι σας σε ένα ρομαντικό ηλιοβασίλεμα

Ή σε μια βουτιά στον ωκεανό

Το οικοσύστημα WIZ περιλαμβάνει πληθώρα λύσεων αντικατάστασης συμβατικών LED λαμπτήρων όπως σποτ, κεράκια γλομπέ, κοινές βιδωτές A60 αλλά και μεγάλη ποικιλία συσκευών και φωτιστικών.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των προϊόντων ή το κατάστημά μας για να σας κάνουμε μια επίδειξη των δυνατοτήτων της νέας πλατφόρμας.

ΜΥΛΩΝΑΣ