Νέοι κατάλογοι Φωτισμού Ledvance + SmartLighting
21 Δεκεμβρίου 2019

Με χαρά σας παρουσιάζουμε τους νέους καταλόγους λαμπτήρων και φωτιστικών της εταιρίας Ledvance που θα ισχύουν για το 2020.

Οι δύο νέοι κατάλογοι σε συνδυασμό με το νέο κατάλογο ταινίας Led ολοκληρώνουν την πρόταση φωτισμού της εταιρίας.

Στον κατάλογο των LED φωτιστικών ξεχωρίζουν η νέα σειρά προβολέων Ledvance Performance, το νέο σποτ ράγας ZOOM με ρυθμιζόμενη ένταση φωτισμού αλλά και ρυθμιζόμενη γωνία φωτισμού και τα νέα αναρτώμενα πάνελ απ’ευθείας και έμμεσου φωτισμού ιδανικά για σύγχρονους χώρους εργασίας.

Στον κατάλογο των λαμπτήρων LED ξεχωρίζουν ή εκτενής σειρά λαμπτήρων αντικατάστασης τεχνολογίας filament που αντικαθιστούν πλήρως τους συμβατικούς λαμπτήρες τόσο σε ισχύ όσο και σε διάχυση του φωτισμού. Επίσης σημαντική προσθήκη είναι η ανανέωση της σειράς λαμπτήρων φθορισμού με την προσθήκη αντικατάστασης λαμπτήρων Τ5, ο αντικαταστάτης των σωληνωτών λαμπτήρων Halolux και η διεύρυνση της γκάμας λαμπτήρων αντικατάστασης HQI.

Επίσης σημαντική προσθήκη στην προσφορά φωτισμού της Ledvance είναι η εισαγωγή της εταιρίας στην αγορά των IoT (Internet of Things) συσκευών διαθέτοντας την νέα γκάμα έξυπνων λαμπτήρων Parathom με τεχνολογία Bluetooth η Zigbee. Οι νέοι λαμπτήρες επιτρέπουν τη σύνδεση και τον έλεγχό τους απ’ ευθείας από την αφιερωμένη εφαρμογή της Ledvance ή τον έλεγχό τους από υφιστάμενα συστήματα IoT ελέγχου όπως Alexa, AppleHomeKit, Siri, Google Assistant, Philips HUE και άλλα.

Σίγουρα το 2020 θα είναι μια συναρπαστική χρονιά στο φωτισμό.

ΜΥΛΩΝΑΣ