Περιφερειακό κλιμάκιο ΠΟΣΕΗ βορείου Ελλάδος
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΣΕΗ
15 Νοεμβρίου 2019

Η Μυλωνάς Π. & ΣΙΑ Ο.Ε. ήταν χορηγός στο περιφερειακό κλιμάκιο Βορείου Ελλάδος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η.), που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στο Εκθεσιακό κέντρο Καβάλας στη Ν. Καρβάλη.

Τη διοργάνωση ανέλαβε και πραγματοποίησε επιτυχώς ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Καβάλας.

Στο χώρο διεξαγωγής της Συνέλευσης, εντός του εκθεσιακού, υπήρχε κατάλληλα διαμορφωμένος εκθεσιακός χώρος για την φιλοξενία περιπτέρων ηλεκτρολογικών και συναφών εταιρειών του κλάδου όλων των συμμετεχόντων και χορηγών της εκδήλωσης.

Την Μυλωνάς Π. & ΣΙΑ Ο.Ε. εκπροσώπησαν ο ιδρυτής της εταιρίας Παράσχος Μυλωνάς, ο Ιωάννης Ανδρέου, ο Δημήτριος Στιμπίρης και ο Στυλιανός Νάνος, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο κοινό τις νέες προτάσεις και τα νέα προιόντα μας.

Οι εργασίες του Περιαφεριακού κλιμακίου ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία, αφού συνέβαλλε στην περαιτέρω ανάπτυξη μεταξύ των επαγγελματιών του κλάδου και των εταιρειών, στην ενημέρωση για τις νέες τάσεις και τις εξελίξεις στον κλάδο αλλά και στην επιβράβευση των εταιρειών για την προσπάθεια που καταβάλουν, παρόλο τις αντίξοες συνθήκες που βιώνει ο κλάδος του ηλεκτρολογικού υλικού και η οικονομία μας γενικότερα.

ΜΥΛΩΝΑΣ